Керівника «Київоблбудінвеста» затримали на хабарі

Читать на русском
Правоохоронці затримали керівника ДП  Київоблбудінвест на одержанні неправомірної вигоди в сумі 330 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали керівника ДП КОДА «Київоблбудінвеста» на одержанні неправомірної вигоди в сумі 330 тисяч гривень.

Про це пише «Слово і Діло», передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби прокуратури Києва.

У Миколаївській області поліцейські погоріли на хабарі – відеоВ Южноукраїнську Миколаївської області Служба безпеки України затримали на хабарі двох співробітників Нацполіції.

«Директора ДП КОДА «Київоблбудінвеста» затримали «на гарячому» під час отримання усієї суми неправомірної вигоди», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури, керівник держпідприємства вимагав від представника будівельної компанії відкат в сумі 330 тис. гривень (12 200 доларів США) за вирішення питання про перерахування грошових коштів за фактично виконані цією компанією роботи з будівництва дитячого садка в Київській області.

Наразі затриманому готується повідомлення про підозру за ч.3 ст.368 КК України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, чиновник Державної міграційної служби в Закарпатті вимагав хабара за позачергове виготовлення біометричних паспортів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: