У Кропивницькому затриманий за хабар начальник виправної установи

Читать на русском
Майор внутрішньої служби вимагав 11 тисяч гривень від місцевого жителя за прийом передач для затриманих, які містили заборонені предмети.

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили в Кропивницькому на хабарі виконуючого обов'язки начальника однієї з установ з питань виконання покарань.

Про це повідомили в прес-центрі СБУ у вівторок, 13 березня, пише «Слово і Діло».

«Правоохоронці встановили, що майор внутрішньої служби вимагав 11 тисяч гривень від місцевого жителя за прийом передач для затриманих, які містили заборонені предмети. Співробітники СБУ затримали чиновника у службовому кабінеті після отримання третьої частини неправомірної вигоди у розмірі 3,7 тисяч гривень», - повідомили в спецслужбі.

Відкрито кримінальне провадження за одержання хабаря. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину.

Раніше в Хмельницькій області правоохоронці викрили керівника виправної колонії та його заступника, які вимагали хабар за сприяння в умовно-достроковому звільненні засудженого.

А в Сумах на хабарі спіймали депутата міськради.

Нагадаємо, силовики затримали під час отримання хабара заступника начальника Державної податкової інспекції у Деснянському районі Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: