Доба в АТО: п'ять обстрілів, один поранений

Читать на русском
Протягом минулої доби сепаратисти здійснили п'ять обстрілів позицій ЗСУ в Донецькій і Луганській областях, один український військовий поранений.

Протягом минулої доби сепаратисти здійснили п'ять обстрілів позицій ЗСУ в Донецькій і Луганській областях, один український військовий поранений.

Про це в неділю, 11 березня, повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 10 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 10 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник продовжує обстрілювати позиції сил АТО і зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню, йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на Луганському напрямку сепаратисти з гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по наших позиціях в районі населених пунктів Новгородське і Малинове. Крім цього, міномети 82 калібру ворог застосував неподалік Катеринівки.

У Донетській області сепаратисти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти поблизу Водяного. Також з 82 мм мінометів і гранатометів ворог вів вогонь по захисникам Богданівки.

Раніше повідомлялося, що військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення в суботу під час обстрілу бойовиками укріплень сил АТО на Донбасі.

Також стало відомо, що на Донбас перекинули близько 100 російських снайперів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: