Субота на Донбасі не обійшлася без обстрілів бойовиків

Читать на русском
Військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення в суботу під час обстрілу бойовиками укріплень сил АТО на Донбасі.

Військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення в суботу під час обстрілу бойовиками укріплень сил АТО на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 10 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 10 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«В результаті ворожого вогню один український воїн отримав поранення. Військовослужбовця доставили в військово-медичний шпиталь. Йому надано необхідну медичну допомогу», - йдеться у зведенні станом на 18.00 суботи, оприлюдненого на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук.

На Луганському напрямку противник з гранатометів і стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях в районі населених пунктів Новгородському і Малиновому.

У Донецькій області бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти поблизу Водяного.

Як повідомлялося, бойовики на Донбасі отримали наказ обмежити обстріли підконтрольної Україні території на період підготовки та проведення виборів президента РФ.

Також стало відомо, що на Донбас перекинули близько 100 російських снайперів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: