Лавров прокоментував отруєння екс-полковника ГРУ

Читать на русском
Голова МЗС Росії Сергій Лавров прокоментував отруєння у Великій Британії екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля.

Голова МЗС Росії Сергій Лавров прокоментував отруєння у Великій Британії екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

Вибори Путіна в Криму: в чому основний прорахунок України та чи можливі персональні санкції?Місяць залишився до президентських виборів у РФ. Дата виборів збігається з річницею окупації Криму та Севастополя Росією. Оцінили ситуацію експерти.

Лавров відкинув всі звинувачення проти РФ у причетності до отруєння Скрипаля, назвавши їх голослівними. Також російський міністр додав, що Москва готова сприяти розслідуванню.

«Ми не чули жодного факту (що підтверджує причетність до отруєння РФ – ред.), ми лише дивимося репортажі на телебаченні, де із серйозними обличчями ваші колеги з пафосом говорять, що якщо це Росія, то відповідь буде такою, яку Росія запам'ятає назавжди. Це несерйозно...», – повідомив Лавров.

Голова МЗС Росії також назвав недоречними паралелі між отруєнням Скрипаля та Олександра Литвиненка.

Нагадаємо, 4 березня колишній російський подвійний агент Скрипаль і його дочка були виявлені без свідомості на лавці в торговому центрі The Maltings у Солсбері.

Скрипаль із дочкою досі перебувають у реанімації в критичному стані. За попередніми даними, вони зазнали впливу отруйної речовини нервово-паралітичної дії.

Раніше британський уряд провів екстрене засідання в зв'язку з отруєнням шпигуна РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: