У центрі Києва прихильники Саакашвілі прорвалися до пам'ятника Шевченку

Читать на русском

У центрі Києва 9 березня учасники акції прорвалися всередину парку Шевченка, щоб перешкодити президентові України Петру Порошенку покласти квіти до пам'ятника поета, поліція не встигла втрутитися.

У центрі Києва 9 березня учасники акції, прибічники Міхеіла Саакашвілі, прорвалися всередину парку Шевченка, щоб перешкодити президентові України Петру Порошенку покласти квіти до пам'ятника поета, поліція не встигла втрутитися.

Про це повідомляє «Інформатор» з місця події, передає «Слово і Діло».

Вранці парк Шевченка був оточений поліцією, правоохоронці пропускали всередину тільки силовиків і журналістів, які були акредитовані на заходи.

За інформацією, близько 40 осіб зайшли в парк в обхід металошукачів і рамок та незабаром влаштували акцію під пам'ятником Шевченка. Периметр парку оточений бійцями Нацгвардії, всі паркові доріжки і входи перекриті парканом.

За яких умов Саакашвілі повернеться до Грузії та що це означає для України?Саакашвілі закликав соратників з Єдиного національного руху повернутися до влади в Грузії в 2018 році. Чи зможе політик повернутися до Грузії та як бути з кримінальними провадженнями проти нього, оцінили експерти.

Нагадаємо, що на 9 березня «Рух нових сил» анонсував антиолігархічну акцію, на яку закликали прийти людей, що мають зареєстровану зброю.

Раніше Саакашвілі розповів про своє життя в Європі.

Також політик заявив, що готовий повернутися до влади в Грузії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: