Саакашвілі готовий повернутися до влади в Грузії: реакція соцмереж

Читать на русском

Саакашвілі хоче вже цього року повернутися до влади в Грузії. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.
Михайло СаакашвіліСлово і Діло

Колишній президент Грузії, лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі закликав своїх грузинських однопартійців з «Єдиного національного руху» почати переговори з іншими партіями для висування єдиного кандидата від опозиції на майбутніх президентських виборах.

«Ми маємо повернутися до влади вже в 2018 році. Як ми це зробимо? Ми маємо виграти президентські вибори й на цьому тлі звалити правління Іванішвілі (Бідзіна Іванішвілі, колишній прем'єр-міністр, якого опозиція вважає реальним правителем Грузії – ред.), звалити його феодальний двір», – заявив Саакашвілі, який наразі перебуває в Амстердамі.

«Слово і Діло» вирішило з'ясувати, що з цього приводу думають у соціальних мережах.

«Думаю, єдиною людиною, яка мала б перейматися цим фактом, є король Нідерландів. Якщо Міхо знову програє в Грузії, то Віллем-Олександр Клаус Георг Фердинанд буде найлегшою й найбільш логічною ціллю параноїдального міжнародного авантюриста-революціонера», – написав блогер Карл Волох.

«А як же боротьба з українськими баригами?», – написав Олег Базар.

«Лайфхак від Саакашвілі. Якщо з укрореволюцією за гроші Курченко не вийшло. Якщо влада бариг виявилася міцнішою за гурманів і популістів. Якщо в київських ресторанах спробував усе меню. Якщо Ліза Б не тягне на сексуального міністра в покращеному уряді. Повертайся до Грузії з намірами вигравати вибори там. І боротися з локальними баригами теж», – написала журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

«А чому б йому відразу на Москву не податися. Зробити наметове містечко на Червоній площі й вимагати імпічменту Путіна, який свого часу бомбив Тбілісі й забрав частину території Грузії?», – написала Віра Марусин.

«Заява Саакашвілі про наміри виграти вибори в Грузії – це чисті Ільф із Петровим. Пам'ятайте, коли Комбінатор, не вміючи грати в шахи, бігав від дошки до дошки у Васюках і рухав фігури», – вважає Макс Бужанський.

Нагадаємо, Міхеілу Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 2021 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: