Бійці ЗСУ влаштували стрілянину в Слов'янську

Читать на русском
У штабі АТО заявили, що цей ганебний вчинок матиме негативний вплив на формування іміджу українських військових і пообіцяли покарати винних.

У четвер, 8 березня, два бійця ЗСУ влаштували стрілянину в місті Слов'янськ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Озброєний бойовик ОРДО пригрозив місії ОБСЄ розстріломУ понеділок, 5 березня, о 12:55 на непідконтрольній уряду України території Донецької області чоловік у військовій формі погрожував автоматом спостерігачам місії ОБСЄ.

«У місті Слов'янськ Донецької області хуліганські дії двох військовослужбовців Збройних сил України привели до застосування ними вогнепальної зброї. Військовослужбовці затримані», - йдеться в повідомленні.

За інформацією військових, зараз Нацполіція і військова служба правопорядку ЗСУ проводять службове розслідування за даним фактом.

«Цей ганебний вчинок має негативний вплив на формування іміджу сил АТО, по завершенню проведення службового розслідування винні особи будуть притягнуті до відповідальності», - додали в штабі.

Нагадаємо, в середу, 7 березня, бойовики обстріляли вантажний автомобіль ЗІЛ-130, котрий привіз бензин на Донецьку фільтрувальну станцію.

А за минулу добу агресор провів три прицільні обстріли опорних пунктів Збройних сил України. Внаслідок ворожого вогню поранення отримав один український військовослужбовець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: