Кличко заперечує домовленості з Фірташем і не пам'ятає про зустріч з Льовочкіним

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко не заперечує зустрічі з Дмитром Фірташем, однак спростував звинувачення в тому, що він підписував з ним будь-які договори.

Мер Києва Віталій Кличко стверджує, що він не підписував жодних угод з жодним з олігархів, у тому числі з Дмитром Фірташем, а зустрічі з Льовочкіним він і зовсім не пам'ятає.

Про це пише «Укрінформ», передає «Слово і Діло».

«З приводу Фірташа, жодних угод з жодним з олігархів я ніколи не підписував», – заявив Кличко. Разом з тим, не заперечуючи факту зустрічі у Відні з Фірташем, Кличко не підтвердив зустріч з Сергієм Льовочкіним, заявивши, що не пам'ятає, чи бачився він з екс-главою Адміністрації Президента.

«Там Льовочкін був? Не пам'ятаю», – сказав Кличко.

Віталій КличкоМіський голова Києва

Раніше Льовочкін заявив, що перед позачерговими виборами президента України і мера Києва, які пройшли в травні 2014 року, Віталій Кличко та Петро Порошенко зустрічалися з олігархом Дмитром Фірташем у Відні. Під час зустрічі сторони нібито обговорювали підтримку олігархом майбутніх кандидатів.

За деякою інформацією, розмова тривала 28 годин з перервою на 3 години.

Політик Олесь Доній вважає, що присутність Льовочкіна на зустрічі означає, що Порошенко став не просто узгодженим кандидатом частини опозиціонерів, частини олігархів, а й частини колишньої влади, яка тепер стала «Опозиційним блоком».

«Це найдивовижніша інформація, що стала відомою на цьому суді», – повідомив він.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ хоче стягнути з Дмитра Фірташа на користь держави 5,742 мільярда гривень, у тому числі майже 2,4 мільярда за неотримані прибутки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: