Київ накрило снігом: як буде працювати транспорт?

Читать на русском
У КМДА попередили, що через сніг у столиці транспорт працюватиме з відхиленням від звичного розкладу.

У КМДА попередили, що в зв'язку з негодою 3 березня на всіх маршрутах громадського транспорту введено курсування з відхиленням від розкладу рух.

Про це заявили в КП «Київпастранс», повідомляє прес-служба КМДА.

«У суботу в результаті впливу активного циклону в Києві складні погодні умови: приріст сніжного покриву 10-17 см, що може привести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг, що є 2-м рівнем загрози порушення руху автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж і комунального господарства», - відзначили в КМДА.

Крім того, з 7:42 на вул. Грушевського біля ВР заблоковано рух транспорту: робота автобусів маршрутів №62 та 24 організована до ст. м. «Арсенальна» та стадіону «Динамо».

Уточнюється, що рух автобусів №258 ст. м. «Лісова» - Північне кладовище» тимчасово скасовано.

«До землі» готові: як українські чиновники обіцяють боротися зі снігомСнігопади паралізували більшість міст України. Слово і Діло розбиралось, як чиновники обіцяють боротися з негодою.

Також в адміністрації повідомили, що з 6:25 на вул. Симона Петлюри, 12 в напрямку залізничного вокзалу через прорив тепломережі ПАТ «Київенерго» тимчасово внесено зміни до маршрут автобуса №114.

У ДСНС повідомили, що 63 населених пункти залишаються без світла. Також, обмежений в'їзд вантажного транспорту в Києві і Київській області.

Раніше, мер розпорядився, щоб депутати роз'їхалися по районах і організували роботу з прибирання снігу.

Як українські чиновники обіцяють боротися зі снігом - за посиланням.

Детальніше про ситуацію в столиці в нашому огляді - «Київ засипало снігом. Що пишуть в соцмережах»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: