Негода в Україні: «Бориспіль» змінив розклад рейсів

Читать на русском
Через снігопади в міжнародному аеропорту Бориспіль відбулися зміни в розкладі рейсів. Смуги чистять. Літаки не скасували.

Через снігопади в міжнародному аеропорту «Бориспіль» відбулися зміни в розкладі рейсів.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту в Facebook.

Київ засипало снігом: що пишуть у соцмережахПотужний снігопад накрив Київ уночі й триває 1 березня. Столичні дороги паралізовані, а громадський транспорт курсує з перебоями.

«Незважаючи на третій день снігопадів, міжнародний аеропорт «Бориспіль» продовжує приймати й відправляти рейси. Відбулися деякі зміни в розкладі внутрішніх рейсів через складні метеоумови для аеропортів прибуття. Міжнародні рейси обслуговуються в складних погодних умовах», – ідеться в повідомленні.

У зв'язку з цим пасажирам рекомендують заздалегідь уточнювати розклад на онлайн-табло сайту аеропорту або телефоном +38 044 364-45-05. Також пасажирів закликають враховувати проблеми з трафіком у Києві та на Бориспільській трасі.

Раніше повідомлялося, що в зв'язку з негодою в Україні в Києві й декількох обласних центрах заборонили рух вантажівок. Зокрема, в'їзд великогабаритного транспорту заборонений в Одесі, Дніпрі, Запоріжжя, Кропивницькому, Миколаєві та Херсоні.

Нагадаємо, сильний снігопад призвів до серйозних заторів на дорогах Києва і на в'їздах до міста.

У Луцьку від переохолодження померли троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: