П'ятниця в зоні АТО: 6 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
Один український військовослужбовець загинув внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України в п'ятницю, 2 березня.

Один український військовослужбовець загинув внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України в п'ятницю, 2 березня.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру в Facebook, пише «Слово і Діло».

Чому Донбас «на паузі» та чи надовго?Курт Волкер заявив, що не очікує жодних рішень щодо Донбасу найближчим часом, оскільки невідомо, яку тактику обере РФ після президентських виборів.

«З початку сьогоднішньої доби (2 березня, - ред) зафіксовано 6 ворожих обстрілів. У результаті цих дій, на жаль, загинув український військовий, ще двоє наших захисників отримали поранення», - йдеться в звіті.

У штабі АТО відзначають, що бойовики продовжують обстрілювати зміцнення Збройних сил України з забороненого мінського домовленостями озброєння.

Карта АТО: ситуація на сході України на 2 березняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 2 березня 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На луганському напрямку ворог застосував 120-мм міномети по наших позиціях біля Троїцького. На донецькому напрямку противник неодноразово з мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї обстрілював українські опорні пункти в передмісті Авдіївки», - повідомляється в звіті.

Нагадаємо, в ТКГ закликали до повного припинення вогню на Донбасі з 5 березня.

Раніше в штабі АТО заявили, що бойовики хворіють на кір.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: