Бойовики на Донбасі хворіють на кір – штаб АТО

Читать на русском
Епідемія кору загрожує тимчасово захопленим районам Луганської та Донецької областей. 
Російські окупаційні адміністрації РФ, які управляють тимчасово окупованими районами, приховують спалахи інфекційних захворювань у лавах окупантів.

Епідемія кору загрожує тимчасово захопленим районам Луганської та Донецької областей. Російські окупаційні адміністрації РФ, які управляють тимчасово окупованими районами, приховують спалахи інфекційних захворювань у лавах окупантів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Кір у Європі: Україна в трійці лідерів за кількістю хворихУ рейтингу європейських країн, де зафіксована найбільша кількість захворювання на кір, Україна посіла третє місце.

«Через лояльні до ідеї «русского мира» ЗМІ кремлівські найманці час від часу поширюють завідомо неправдиві новини на кшталт «тисячі громадян із підконтрольних українському уряду територій скористалися медичними послугами «республіканських ескулапів». Насправді, ситуація з наданням медичних послуг на окупованих територіях є критичною», – йдеться в повідомленні.

Проте розвідка штабу АТО має інформацію, що командування так званих армійських корпусів російсько-окупаційних військ приховує факти захворювання особового складу на кір.

«На сьогодні медичної допомоги потребують більш ніж три десятки «іхтамнєтов» так званих окремої артилерійської бригади та 3-ї мотострілецької бригади 1 АК. Зважаючи на те, що різноманітні інфекційні хвороби ширяться серед «Бойового братства» з геометричною прогресією, можна з певною долею ймовірності припустити, що це лише початок епідемії», – додали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що медики зафіксували два летальні випадки на території Одеської області внаслідок захворювання на кір.

Токож стало відомо, в яких областях найбільше хворих на кір.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: