Подача води на Донбасі відновилася

Читать на русском
Вранці в п'ятницю, 2 березня, було відновлено подачу електропостачання до насосної станції комунального підприємства Вода Донбасу.

Вранці в п'ятницю, 2 березня, була відновлена подача електропостачання до насосної станції комунального підприємства «Вода Донбасу». В зв'язку з цим очікується відновлення подачі води в Донецькій області.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомило Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінВОТ).

Зведення АТО: відносне затишшя та міномети біля СвітлодарськаНа луганському напрямку, противник застосував міномети. На донецькому напрямку, ворог вів вогонь з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП та гранатометів у районі Пісків.

«За інформацією КП «Вода Донбасу», на Південно-Донбаський водопровід подане електропостачання. Резервуари заповнюються водою, після чого відновиться подача води водогоном», – ідеться в повідомленні.

Як відзначили в КП «Вода Донбасу»у, о 9:30 був запущений у роботу один насосний агрегат насосної станції.

«Наразі енергетики спостерігають за роботою обладнання. Якщо зауважень не буде, то другий насосний агрегат також запустять у роботу й подача води на п'ять фільтрувальних станцій буде відновлена в повному обсязі», – відзначили в комунальному підприємстві.

Нагадаємо, 1 березня через знеструмлення насосної станції КП «Вода Донбасу» було припинене водопостачання до Маріуполя, Покровска, Мирнограда, Добропілля, Новогродівки, Вугледара, Волновахи та Докучаєвська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: