Карта АТО: ситуація на сході України на 2 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом станом на 06:00 2 березня 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Протягом доби, що минула, на лінії фронту спостерігалося певне затишшя. Проте бойовики російсько-окупаційних військ все ж таки декілька разів порушували режим припинення вогню.

Загалом минулої доби зафіксовано 2 прицільних обстріли наших оборонних укріплень з боку російсько-окупаційних військ. При цьому противник випустив понад 20 снарядів з мінометів калібру 82 мм.

Приємно зазначити, що вже другу добу поспіль внаслідок ворожих обстрілів жоден український захисник не був поранений або травмований.

Напрямки:

Луганський напрямок

Зафіксовано 1 прицільний мінометний обстріл з боку окупантів. Близько 15:40 російсько-окупаційні війська випустили 10 снарядів з мінометів калібру 82 мм по захисниках Світлодарська.

Донецький напрямок

Ворог також не спромігся у повній мірі дотриматися режиму припинення вогню. Після 22:00, протягом майже години, противник застосував по наших оборонцях Пісків міномети калібру 82 мм, випустивши понад 10 снарядів, та вів вогонь з озброєння БМП та гранатометів.

Підкреслюємо, що військовослужбовці Збройних Сил України повністю дотримувалися Мінських домовленостей, та вогонь у відповідь не відкривали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: