Шахов передумав голосувати за законопроект про антикорупційний суд

Читать на русском
Народний депутат Сергій Шахов обіцяв голосувати за законопроект про антикорупційний суд, але в першому читанні не підтримав документ, хоча був зареєстрований у сесійній залі.
Сергій ШаховСлово і Діло

Народний депутат України Сергій Шахов пообіцяв, що буде голосувати за президентський варіант законопроекту про антикорупційний суд для того, щоб навести лад у всіх антикорупційних структурах.

Таку обіцянку він дав 16 січня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

_«Особисто я буду голосувати за цей законопроект, щоб навести лад у всіх цих антикорупційних структурах»-, – заявив Шахов у прямому ефірі Politeka.

Народні депутати в четвер, 1 березня, підтримали в першому читанні проект закону, щодо створення в Україні антикорупційного суду. Свої голоси на підтримку президентського документа віддали 282 народних обранці. Проектом пропонується визначити додаткові спеціальні вимоги до суддів вищого антикорупційного суду, пов'язані з предметною компетенцією суду та його спеціалізацією з розгляду кримінальних проваджень про корупційні злочини.

Сергій ШаховНародний депутат України

Народний депутат України Шахов не голосував за цей законопроект у першому читанні, хоча був зареєстрований у залі парламенту.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Шахов дав 17 обіцянок, з яких 2 виконав, а 3 – провалив.

Нагадаємо, нардеп Шахов не поспішає шукати гроші на будівництво обіцяних ферм.

Також аналітики «Слова і Діла» підрахували, що лише кожна п'ята передвиборча обіцянка народних депутатів ВРУ VIII скликання виконана. Більшість обіцянок належать депутатам, обраним за мажоритарними округами, адже кожен з них складав програму самостійно і включав до неї ті пункти, які сам вважав за потрібне.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: