Нардеп Шахов не квапиться шукати гроші на будівництво обіцяних ферм

Читать на русском
Мажоритарник Сергій Шахов через два з половиною роки не надав інформації про активну реалізацію своєї обіцянки домогтися коштів на будівництво молочних і м'ясних ферм.

Балотуючись у народні депутати України за одномандатним виборчим округом №114 у Станиці Луганській, Сергій Шахов у передвиборчій програмі пообіцяв домогтися спрямування коштів на будівництво підприємств із переробки молока та м'яса.

Таку обіцянку він дав 15 червня 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

«Спрямувати кошти на будівництво підприємств із переробки молока та м'яса. Це дозволить створити робочі місця й знищити знахабнілих перекупників», – записано в передвиборчій програмі Шахова.

Через два з половиною роки обіцянка все ще перебувє в процесі виконання. В держбюджеті на 2018 рік, за який голосував Шахов, передбачене виділення коштів на будівництво агропереробних підприємств.

Сергій ШаховНародний депутат України

7 лютого 2018 року Кабмін направив 2,5 млрд грн на кредитування будівництва ферм і товарно-молочних комплексів. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Ми спрямовуємо 2,5 мільярди гривень на стимулювання будівництва тваринницьких комплексів. Надаємо кредити під ефективну ставку 3% до 5 років», – повідомив Гройсман на прес-конференції.

Разом із цим інформація про активну реалізацію Сергієм Шаховим своєї обіцянки поки відсутня, тому вона залишається в статусі «в процесі».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Шахов дав 17 обіцянок, з яких 2 виконав і стільки ж провалив.

Нагадаємо, аналітики «Слова і Діла» підрахували, що лише кожна п'ята передвиборча обіцянка народних депутатів ВРУ VIII скликання виконана. Більшість обіцянок належать депутатам, обраним за мажоритарними округами, адже кожен із них складав власну програму самостійно й включав до неї ті пункти, які сам вважав за потрібне.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: