Порядок денний Ради: які законопроекти запланували нардепи

Читать на русском
У середу, 28 лютого, Верховна Рада має намір ратифікувати ряд міжнародних угод, розглянути соціальні та спортивні питання.

У середу, 28 лютого, Верховна Рада має намір ратифікувати ряд міжнародних угод, розглянути соціальні та спортивні питання.

Про це свідчить порядок денний ВР на 28 грудня, опублікований на сайті парламенту, передає «Слово і Діло».

Не гроші. В Раді «загубилися» 100 доларів, підняти які нардепам було соромноУ Верховній Раді у вівторок, 27 лютого в кулуарах була загублена купюра номіналом 100 доларів. Підняти з підлоги валютну банкноту ніхто з народних обранців так і не наважився.

Парламент розпочне свою роботу із проектів законів про ратифікацію угод між Кабінетом Міністрів України та урядами Республіки Хорватія, Республіки Болгарія, Республіки Польща та урядом Румунії.

Також у першому читанні депутати розглянуть питання молодіжної політики та спорту. Зокрема про підтримку олімпійського та паралімпійського руху.

Законопроект про внесення змін щодо порядку виїзду дитини за межі України та ймовірні зміни до Кримінального процесуального кодексу.

А на завершення роботи парламентарі розглянуть проект закону щодо обов'язковості харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Раніше стало відомо, коли Рада розгляне законопроект про антикорупційний суд.

Нагадаємо, ВР просить уряд створити на базі Держслужби у справах ветеранів і учасників АТО Міністерство у справах ветеранів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: