Стало відомо, коли Рада розгляне законопроект про антикорупційний суд

Читать на русском
Верховна Рада включила до порядку денного сесії законопроект президента Петра Порошенка про створення Вищого антикорупційного суду.

Верховна Рада включила до порядку денного сесії законопроект президента Петра Порошенка про створення Вищого антикорупційного суду(№7440).

Як інформує «Слово і Діло», за відповідне рішення проголосували 235 депутатів за мінімально необхідних 226, повідомляють «Українські новини».

Також Рада доручила комітету з питань правової політики і правосуддя підготувати законопроекти для негайного розгляду в першому читанні.

Голова парламенту Андрій Парубій припускає, що в разі ухвалення комітетом рішення щодо законопроекту 28 лютого Рада зможе розглянути його в першому читанні вже 1 березня.

Як повідомлялося, Порошенко впевнений, що найближчим часом Рада ухвалить законопроект про створення Вищого антикорупційного суду.

Боротьба з корупцією: як створювались нові правоохоронні та антикорупційні органиВ Україні з корупцією і злочинністю боротимуться 8 нових структур. П'ять з них вже працюють. На черзі створення ще трьох нових організацій.

Єврокомісія висунула шість вимог до України для збереження безвізу, в тому числі створення антикорупційного суду.

МВФ заявляв, що для продовження співпраці Україна має ухвалити закон про приватизацію, створити антикорупційний суд врегулювати питання з цінами на газ і провести земельну реформу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: