Нерухомість не моя. Аваков розповів про віллу в Італії

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що віллу в Італії, якою володіє його компанія, використовує під туристичний проект його дружина Інна.
Арсен АваковСлово і Діло

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що віллу в Італії, якою володіє його компанія, використовує під туристичний проект його дружина Інна.

Про це йдеться в коментарі міністра, який передав ЗМІ директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

«Це один із туристичних бізнес-проектів, яким займається дружина в Італії, в рамках роботи в італійській компанії», – заявив Аваков.

«Ідеться про приміщення під міні-готель, придбане за кредитні кошти й за участю коштів капіталу компанії «Авіталія», – уточнив він.

За словами Авакова, цим проектом його дружина займається більш ніж 1,5 року.

«Ймовірно, проект буде реалізований і запрацює в 2019 році», – повідомив він.

«Це один із декількох туристичних бізнесів, яким займається дружина. Легально, офіційно, транспарентно й у цьому немає жодної сенсації», – запевнив міністр.

Як відомо, журналісти видання «Наші гроші» знайшли на узбережжі Середземного моря в Італії віллу, якою Аваков володіє через фірму Ferdico S.R.L, що поглинула його фірма Avitalia S.R.L.

Згідно з декларацією Авакова за 2017 рік, поданою міністром 26 лютого 2018 року, він є одноосібним власником італійської фірми Avitalia S.R.L (100%).

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали про новорічну відпустку президента Петра Порошенка на Мальдівах. Він орендував приватний острів і витратив на відпочинок, за попередніми даними, 500 тисяч доларів.

Також сім'я генпрокурора Юрія Луценка протягом семи днів відпочивала на Сейшелах, де орендувала три вілли.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: