Нічого надмірного не було: Луценко прокоментував відпочинок на Сейшелах

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко запевняє, що його сім'я має достатньо коштів для відпочинку на Сейшельських островах.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко запевняє, що його сім'я має достатньо коштів для відпочинку на Сейшельських островах, всі ресурси будуть задекларовані, до того ж остання поїздка була досить скромною.

Про це він розповів журналістам у Брюсселі 30 січня, пише «Слово і Діло».

Порошенко відпочив на Мальдівах: реакція соцмережПетро Порошенко відпочив на Мальдівах на початку року. Що про це думають користувачі соціальних мереж, з'ясовувало Слово і Діло.

«Всі кошти, які ми заплатили за перебування, будуть вказані в наступній декларації. Я вказав у декларації подарунок сина, який займається бізнесом, який надав нам кошти для оплати цього семиденного відпочинку. Решту коштів, які ми витратили там на інші потреби, також будуть вказані в нашій декларації приблизно в березні-квітні», - пояснив глава ГПУ.

Він зазначив, що під час відпочинку на островах «ніяких надмірностей там не було».

«Я не схильний виправдовуватися. Але, на жаль, так реально сталося, що відпочивати без проведення мітингів і дискусій я можу тільки за кордоном», - зазначив генпрокурор.

Луценко додав, що його син, який платить всі податки, має можливість допомогти батькам «отримати цей відпочинок перед важким роком».

Генпрокурор пояснив, що допомога сина в розмірі 10 тис. євро вказана в декларації як одноразовий подарунок.

Як раніше повідомлялося, в кінці 2017 роки сім'я генпрокурора протягом семи днів відпочивала на Сейшелах, де орендувала три вілли. Зазначалося, що відпочинок сім'ї орієнтовно коштував не менше 50 тис. євро.

Нагадаємо також, генпрокурор повідомив нові подробиці розслідування вбивства Ноздровської.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: