Велику приватизацію ОПЗ перенесли

Читать на русском
Фонд держмайна України змінив терміни приватизації Одеського припортового заводу та Запорізького алюмінієвого комбінату.

Фонд держмайна України змінив терміни приватизації Одеського припортового заводу та Запорізького алюмінієвого комбінату.

Відповідний наказ опублікований в офіційному виданні ФДМУ «Відомості приватизації» від 28 лютого (№18), пише «Слово і Діло».

Проведення конкурсів із відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону перенесли з лютого на травень 2018 року. На продаж будуть виставлені 99,567% акцій ОПЗ та 68,009% акцій ЗалК.

Відзначимо, в 2016 році ФДМУ двічі намагався продати Одеський припортовий завод: у липні за стартовою ціною 13,175 млрд грн, а потім у грудні за зниженою ціною 5,16 млрд грн. Проте обидва рази безрезультатно.

Приватизація-2018: наполеонівські плани влади, реальні перспективи та банкрутство ОПЗФонд державного майна України планує продати ОПЗ у 2018 році, а уряд хоче отримати надходження в розмірі 22 мільярди гривень. В якому стані ОПЗ, чи може вийти на чистий прибуток та які шанси виконати план приватизації?

Нагадаємо, в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі заявляли, що першим серед об'єктів великої приватизації стане продаж Одеського припортового заводу.

Раніше Фонд державного майна України склав список державних підприємств, які підлягають приватизації в 2018 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: