Сніг та сонце. В Україну прийшли морози

Читать на русском
Сильні  морози в найближчі кілька днів встановляться  у Волинській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Полтавській і Харківській областях.

З понеділка, 26 лютого, в Україні очікується вночі 14-20° морозу.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на Укргідрометцентр.

Синоптик розповів, яким буде березеньВ Україну весна прийде не скоро. За прогнозами, в березні ще випаде сніг в середині місяця.

Сильні морози в найближчі кілька днів встановляться у Волинській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Полтавській і Харківській областях місцями до 25° морозу; в південній частині температура істотно не зміниться.

«У понеділок, 26 лютого, в Україні холодна без опадів погода з температурою вночі 17-22° морозу, у північній частині місцями до 25°, вдень 9-14° морозу; у південній частині та на Закарпатті вночі 10-15°, вдень 3-8° морозу», - йдеться у повідомленні.

На дорогах України ожеледиця.

У Києві холодно та без опадів. Температура вночі 18-20°, вдень 10-12° морозу.

Нагадаємо, у КМДА в зв'язку з погіршенням погодних умов просять жителів міста віддавати перевагу громадському транспорту, замість особистих авто.

Також в Україні оголошено штормове попередження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: