Українські фури не можуть проїхати до Росії вже в трьох пунктах пропуску

Читать на русском
Проблеми з виїздом українських вантажівок почалися ще на двох ділянках кордону з Російською Федерацією.

Проблеми з виїздом українських вантажівок почалися ще на двох ділянках кордону з Росією.

Крім Гоптівки-Нехотіївки, черга з вантажних машин утворилася ще в двох пунктах російсько-українського кордону – в Катеринівці та Бачівську. Про це в понеділок, 19 лютого, повідомляє Державна прикордонна служба України, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що затримка з пропуском вантажівок відзначалася в пункті пропуску «Катеринівка» і в пункті пропуску «Бачівськ» Сумської області. На останньому вже скупчилися близько 50 вантажівок.

У зв'язку з цим Державна прикордонна служба закликає водіїв, які мають намір найближчим часом перетнути російсько-український кордон на цих напрямках, врахувати цю інформацію й за можливістю обирати інший маршрут.

Крім того, прикордонники додали, що російська сторона в пункті пропуску «Нехотіївка» (навпроти «Гоптівки»), як і раніше, не пропускає вантажні автомобілі через кордон. За попередньою інформацією, там вийшло з ладу обладнання для огляду вантажів.

Раніше повідомлялося, що Росія другий день блокує пропуск фур через кордон у пункті пропуску «Гоптівка-Нехотіївка», через що там утворилася черга зі 120 вантажівок.

Напередодні біля пункту пропуску «Гоптівка» в черзі було близько 100 автомобілів. Ще близько 100 вантажівок повернулися в Україну, щоб слідувати іншим маршрутом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: