В Україну прийшли люті морози: синоптики змінили прогноз

Читать на русском
У найближчі дні в країні будуть спостерігатися стійкі морози. Місцями температура буде опускатися до 25 градусів морозу.

У найближчі дні в країні будуть спостерігатися стійкі морози. Місцями температура буде опускатися до 25 градусів морозу.

На півдні країни погода істотно не зміниться.

У Києві відновлять роботу пунктів обігрівуУ столиці України мають намір відновити роботу пунктів обігріву. Таке доручення дав комунальним службам міста перший заступник голови КМДА.

Як інформує «Слово і Діло», серйозні морози в найближчі кілька днів встановляться на території України, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 24 лютого, очікується зниження нічної (мінімальної) температури до -21°. Трохи тепліше буде в південній частині України і на Закарпатті.

«25 лютого до 14-19° морозу, в Житомирській, Київській, Чернігівській, Полтавській, Сумській та Харківській областях до 17-22° морозу; в південній частині і на Закарпатті до 8-13° морозу», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в суботу в Україні пройде невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м / сек.

З понеділка очікується вночі 14-20° морозу, у Волинській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Полтавській і Харківській областях місцями до 25° морозу; в південній частині температура істотно не зміниться.

Цими вихідними температура на півночі країни знизиться до 10-15 градусів нижче нуля.

Раніше повідомлялося, що сильні морози в Україні протримаються до початку березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: