Завірюхи та сильний вітер: в Україні оголошено штормове попередження

Читать на русском
У більшості областей України через негоду, на вівторок, 27 лютого, оголошено штормове попередження.

У більшості областей України на вівторок, 27 лютого, оголошено штормове попередження.

Про це повідомляє прес-служба ДержНС, пише «Слово і Діло».

Киян просять відмовитися від особистого транспорту через снігопадУ КМДА в зв'язку з погіршенням погодних умов просять жителів міста віддавати перевагу громадському транспорту

«За даними Укргідрометцентру, вранці та вдень 27 лютого і вночі 28 лютого в Україні, крім західних областей, сніг, хуртовини, пориви вітру 15-22 м/с, у Приазов'ї місцями 25-27 м/с; вдень 27 лютого у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській областях сильні снігопади, значні хуртовини, снігові замети», - йдеться у повідомленні.

Раніше в ДержНС попередили громадян про сильне похолодання. Так, з 25 на 26 лютого очікується, що температура повітря вночі знизиться до 19° морозу, в Житомирській, Київській, Чернігівській, Полтавській, Сумській і Харківській областях — до 22° морозу; у південній частині та на Закарпатті — до 13° морозу.

26-27 лютого температура вночі 14-20° морозу, у Волинській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Полтавській і Харківській областях місцями до 25° морозу; у південній частині температура істотно не зміниться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: