Бойовики поширюють чутки про наступ ЗСУ в березні – розвідка

Читать на русском
Бойовики спотворюють ухвалений закон України про реінтеграцію Донбасу й поширюють серед населення дезінформацію про запланований на березень наступ Збройних сил України.

Бойовики «ДНР» свідомо спотворюють ухвалений закон України про реінтеграцію Донбасу й поширюють серед населення дезінформацію про запланований на березень наступ Збройних сил України.

Про це сьогодні, 23 лютого, на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, пише «Слово і Діло».

Відповіли на реінтеграцію. У «ДНР» з'явиться «трибунал для карателів»Ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив про створення народного трибуналу у відповідь на підписання президентом України Петром Порошенком закону про реінтеграцію Донбасу.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, окупаційні адміністрації продовжують нарощувати масштаби антиукраїнських пропагандистських заходів. Зокрема, йдеться про маніпулювання навколо закону про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Серед населення окупованих районів поширюється викривлена ​​інформація про підготовку до наступальних дій у березні цього року», – сказав Гуцуляк.

За його словами, на підкріплення такої дезінформації керівництвом так званого «МВС ДНР» видане розпорядження про проведення відповідних заходів, у тому числі планів евакуації, створення запасів паливно-мастильних матеріалів і провізії.

Нагадаємо, за минулу добу, 22 лютого, незаконні збройні формування 19 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один український військовий загинув, ще один – отримав поранення.

Також стало відомо, що Росія годує бойовиків на Донбасі зіпсованими продуктами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: