Заступницю декана університету столиці усунули з посади через зникнення студентки

Читать на русском
Відзначається, що університет докладає максимум зусиль, щоб сприяти встановленню обставин зникнення Мукаддас 30 січня. Йде внутрішня службова перевірка.
Мукадас Насирлаєва

Керівництво НМУ імені О. О. Богомольця відсторонило від виконання обов'язків заступницю декана з роботи з іноземними студентами Тетяну Тимохіну на час розслідування ситуації зі зниклою студенткою НМУ.

Про це повідомляє прес-служба університету, передає «Слово і Діло».

«Заява заступниці декана Тимохіної Тетяни про відсторонення задоволена. Відповідний наказ №314 підписаний 19 лютого 2018 року в зв'язку з проведенням розслідування Солом'янським управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Києві щодо обставин зникнення Мукаддас Насирлаєвої», 0Ц йдеться в повідомленні.

Відзначається, що університет докладає максимум зусиль, щоб сприяти встановленню обставин зникнення Мукаддас 30 січня. Йде внутрішня службова перевірка.

Нагадаємо, адвокат сім'ї Насирлаєвої заявив, що студентка стрибнула з моста Патона в Києві після того, як у виші їй відмовилися видати заяву для продовження посвідки на проживання. За його словами, перед цим деканат із роботи з іноземними студентами НМУ ім. Богомольця вчасно не подав документи Мукаддас до міграційної служби для отримання тимчасової посвідки на проживання.

Раніше стало відомо, скільки університет імені Шевченка заплатив за комуналку в 2017 році.

Нагадаємо також, що з'ясувалися подробиці проведення ЗНО-2018.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: