Розпуск студентів на канікули: в КНУ імені Шевченка прояснили ситуацію

Читать на русском
В КНУ імені Тараса Шевченка прокоментували інформацію ЗМІ щодо «розпуску студентів на двомісячні канікули» через брак коштів на опалення приміщень.

В КНУ імені Тараса Шевченка прокоментували інформацію ЗМІ щодо «розпуску студентів на двомісячні канікули» через брак коштів на опалення приміщень.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сайт вишу.

Підвищення стипендій: скільки тепер отримуватимуть студенти«Слово і Діло» порахувало, яку стипендію будуть отримувати студенти та учні ПТУ після перерахування в рамках підвищення соціальних стандартів.

В офіційній заяві університету йдеться, що студенти на даний час знаходяться на канікулах, в період з 24 січня по 28 лютого заплановані практика за межами вузу, написання курсових і дипломних робіт. З 1 березня передбачено початок аудиторного навчання, яке триватиме до 08.06.2018 року.

Також є інформація, що навесні 2017 року Студентський парламент університету звернувся до ректорату з проханням під час формуванні графіку навчального процесу на 2017/2018 навчальний рік врахувати можливість святкування студентами новорічно-різдвяних свят та зменшення перебування в навчальних корпусах в холодний зимовий період.

Ректорат сформував графік навчального процесу на 2017/2018 навчальний рік з урахуванням пропозицій студентського самоврядування.

У КНУ додали, що оплата за послуги ЖКГ за січень здійснена в установленому порядку, за лютий здійснена часткова передоплата.

Раніше повідомлялося, що адміністрація університету припиняє заняття для скорочення витрат на опалення через подорожчання газу на 40%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: