Президент підписав дострокові пенсії сім'ям загиблих учасників Революції Гідності

Читать на русском
Президент підписав призначення дострокової пенсії сім'ям загиблих учасників Революції Гідності.

Президент Петро Порошенко підписав законопроект №7429 «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо призначення дострокової пенсії за віком членам сімей загиблих (померлих) внаслідок поранення, каліцтва, контузії або інших ушкоджень здоров'я, одержаних під час участі в Революції Гідності.

Як інформує «Слово і Діло», про це глава держави написав у соцмережах.

Революція Гідності до та після: як змінилося життя українців за 4 роки в цифрахСередня зарплата, курс валют, ціни й «комуналка» – порівнюємо, як змінилося життя українців за останні 4 роки – напередодні Майдану і сьогодні.

«Підписав закон, який дозволяє призначення дострокової пенсії за віком членам сімей осіб, які загинули чи померли внаслідок поранення, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності», - кінець цитаи.

Нагадаємо, на засіданні 8 лютого ВР схвалила призначення дострокової пенсії сім'ям загиблих учасників Революції Гідності.

Також сьогодні, Порошенко відкрив виставку, присвячену учасникам Революції Гідності – творчим особистостям «Переведи мене через Майдан».

Президент заявив, що злочини проти Майдану не мають терміну давності, а злочинці не заховаються навіть у Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: