Злочинці не заховаються навіть у Росії - Порошенко

Читать на русском
Злочини проти Майдану не мають терміну давності, а злочинці не заховаються навіть у Росії. Президент вшанував пам'ять Героїв Небесної сотні.

Злочини проти Майдану не мають терміну давності, а злочинці не заховаються навіть у Росії.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав президент Петро Порошенко, відкриваючи виставку, присвячену учасникам Революції Гідності – творчим особистостям «Переведи мене через Майдан».

«Злочини проти Майдану не мають терміну давності, а злочинці переступили ту грань, за якою настає прокляття, і те прокляття, говорячи словами Мирослава Поповича, «сильніше, ніж суди і тюрми». І від нього не заховаєшся навіть у Росії», - заявив глава держави.

За його словами, він поділяє незадоволення суспільства темпами розслідування.

«У той же час добре усвідомлюю масштаб злочину, рівно як і необхідність юридично бездоганної доказової бази та неухильного дотримання всіх процесуальних норм», - кінець цитати.

Президент нагадав, що мистецтво учасників Революції Гідності народжене у вихорі бурхливих подій від неймовірно сильної любові до України.

Обличчя Помаранчевої революції: ким були та ким стали дійові особи першого МайдануУ дні, коли вся Україна відзначає річницю двох Майданів, «Слово і Діло» вирішило нагадати, з яким політичним багажем політики підійшли до Помаранчевої революції і чого їм вдалося досягнути згодом.

«Переконаний, що усі твори Героїв Майдану знайдуть гідне місце в Музеї Революції Гідності», - додав Порошенко.

Нагадаємо, виставка «Переведи мене через Майдан» – це ініціатива побратимів і рідних активіста Революції Гідності та Революції на граніті художника Тараса Більчука.

Як відомо, у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні відбувся молебень пам’яті загиблих учасників Революції Гідності.

Також на Майдані Незалежності розміщено тематичну інсталяцію з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: