Рада розгляне проект закону про бізнес-омбудсмена

Читать на русском
У парламенті очікують доповідь голови Комітету з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної і законопроект про бізнес-омбудсмена.

У четвер , 8 лютого, Верховна Рада України розгляне проект закону про бізнес-омбудсмена.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в порядку денному Ради.

План на весну. Парубій розповів, що робитиме РадаНа весняній сесії парламенту депутати розглянуть законопроект щодо антикорупційного суду, закони щодо євроінтеграції та кадрові питання.

Проект Закону №4591 про установу бізнес-омбудсмена Рада маэ розглянути в другому читанні.

Також в парламенті очікують на доповідь голову Комітету з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної щодо внесення зміни до Митного кодексу України.

На сьогодні заплановано і ряд соціальних питань. Зокрема законопроекти щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Внесення змін до Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні». Та про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей.

Депутати заслухають і запропоновані зміни до законодавчих актів щодо провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

Нагадаємо, у середу спікер Верховної Ради Андрій Парубій достроково закрив пленарне засідання через відсутність достатньої кількості народних депутатів для ухвалення рішень.

Як повідомлялося, 6 лютого була відкрита восьма сесія парламенту восьмого скликання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: