Стало відомо, скільки закоханих одружилися 14 лютого

Читать на русском
14 лютого, в День усіх закоханих, в Україні одружилися 2393 пари, 349 з яких скористалися послугою Шлюб за добу.

14 лютого, в День усіх закоханих, в Україні одружилися 2393 пари, 349 з яких скористалися послугою «Шлюб за добу».

Про це розповіла заступниця міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова, повідомляє сайт Мін'юсту, пише «Слово і Діло».

Справи амурні: хто з політиків одружився, а хто розлучився в 2017 роціНа честь Дня закоханих Слово і Діло вирішило нагадати, хто з українських політиків чи їхніх дітей зіграв весілля минулого року. Ну й трошки – про розлучення.

«14 лютого в Україні стало на 2393 подружжя більше. Рекордсменом за кількістю шлюбів стала столиця – в Києві одружилися 216 пар», – сказала Сукманова.

На другому місці за кількістю одружених – Дніпропетровська область (197 пар), на третьому – Львівська область (152 пари). Найменше пар одружилося в Луганській області – лише 24.

Сукманова відзначила, що свято є доволі популярним днем для проведення весілля, тому 14 лютого 58 відділів ДРАЦС в усій Україні працювали з 8 ранку й до опівночі.

«Перший шлюб 14 лютого був зареєстрований о 8:13 ранку в Запорізькій області, а останній – о 23:55 на Черкащині», – повідомила Сукманова.

Нагадаємо, 6 лютого набув чинності закон, що значно посилює відповідальність злісних неплатників аліментів, які мають заборгованість більш ніж за шість місяців.

Боржника позбавляють права вирішувати питання тимчасового виїзду дитини за межі України.

Також запроваджується тимчасове обмеження боржника в праві керування транспортними засобами, користування зброєю та полювання.

Раніше міністр юстиції України Павло Петренко розповів, що мами більше не будуть заручницями батьків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: