Королівське весілля: Єлизавета II розповіла про майбутню невістку

Читать на русском

Кларенс-хаус оголосив про заручини принца Гаррі та актриси Меган Маркл. Весілля відбудеться  навесні 2018 року.

Офіційна резиденція членів британської королівської сім'ї Кларенс-хаус оголосила про весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл.

Як інформує «Слово і Діло» з посиланням на офіційний документ, ідеться про заручини й дату весілля.

Весілля 33-річного принца Гаррі, який є п'ятим у черзі на престол, і 36-річної Меган Маркл відбудеться навесні наступного року.

«Його Королівська Високість Принц Генрі Вельський і пані Меган Маркл заручені. Весілля відбудеться навесні 2018 року. Подробиці щодо весілля будуть оголошені в належний час», – ідеться в повідомленні.

Також стало відомо, що Принц Гаррі познайомив свою наречену з її Величністію Королевою Єлизаветою II.

«Принц Гаррі також отримав благословення батьків пані Маркл. Подружжя житиме в Ноттінгем-котеджі в Кенсінґтонському палаці», – зазначають у Кларенс-хаусі.

Нагадаємо, Принц Гаррі зустрічається з американською актрисою Меган Маркл із липня 2016 року. Разом на публіці вони вперше з'явилися у вересні цього року.

Раніше ЗМІ писали, що наближені до королеви Великобританії Єлизавети II джерела повідомили, що монарх не планує відмовлятися від престолу й передавати владу спадкоємцю принцу Чарльзу.

Також навколо королівської родини виник скандал щодо інвестицій в офшори. Йдеться про інвестиції королеви Великої Британії Єлизавети II у фонди на Кайманових островах і на Бермудах.

Крім того, Paradise Papers знайшли офшори принца Чарльза.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: