33-й поверх «Гулівера» захопили «люди з ножами та вогнепальною зброєю»

Читать на русском
33 поверх БЦ  Гулівер захопили люди спортивної статури зі ножами та вогнепальною зброєю. Про це у соцмережаш написав Ярослав Юрчишин, виконавчий директор Transparency International Україна.

33 поверх «Гулівер» захопили «люди спортивної статури зі ножами та вогнепальною зброєю».

Як пише «Слово і Діло», про це у соцмережаш написав Ярослав Юрчишин, виконавчий директор Transparency International Україна.

«Маски-шоу» в Gulliver: із чим пов'язане захоплення «Вестей» і про що це говорить8 лютого керівництво видання Вести повідомило, що до офіса редакції газети увірвалися працівники поліції, видання не могло працювати. Оцінили інцидент експерти.

«Приміщення в Гуллівері тільки один із перших випадків передачі активів Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА. І саме зараз встановлюється процедура передачі активів в управління, якої будуть дотримуватись надалі. Така процедура має чітко відповідати законодавству», -пояснив експерт.

За словами Юрчигина, всі перешкоди такому управлінню є незаконними та порушують як права компанії-управителя, так і рішення слідчого судді, що є кримінально-караним діянням.

Натомість у компанії «Юнисон Груп» заявили, що вони є законним власником трьох поверхів в БЦ «Гуллівер».

«Компанія «Юнисон Груп» є законним власником трьох поверхів в БЦ« Гуллівер ». Право користування цими приміщеннями закріплено рішенням слідчого судді Печерського районного суду м.Києва Васильєвої Н.П. від 29.08.2017. Починаючи з 6 ранку 8 лютого 2018 року, 32-й і 33-й поверхи БЦ «Гуллівер» знаходиться під постійним контролем невідомих нам осіб, яких курирує компанія-управитель «Бізнес центр« Навігатор »», обрана за результатами неправомірного тендера АРМА. Раніше було встановлено факт прямого споріднення голови тендерного комітету АРМА і представника компанії «Бізнес центр« Навігатор», - заявила адвокат Наталія Шеїна, що представляє інтереси «Юнисон Груп».

Силовики знову прийшли до редакції «Вестей»: реакція соцмережДо офісу Вестей сьогодні вранці прийшли працівники Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами.

Також за її словами раніше представники медіа-холдингу «Вести Україна» провели прес-конференцію, в ході якої журналісти вимагали притягнути до відповідальності всіх причетних до атаки на медіа-холдинг і незаконне виселення журналістів з офісу.

Нагадаємо, 8 лютого журналісти «Вестей» заявили, що не змогли потрапити на роботу.

Пізніше через повідомлення про пожежу, з бізнес-центру «Гуллівер» в Києві евакуювали людей.

Також Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими злочинним шляхом, звернулося в прокуратуру з проханням втрутитися в ситуацію з приміщеннями київського комплексу «Гулівер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: