Зведення АТО: обстріли бойовиків, є загиблі

Читать на русском
У зоні проведення антитерористичної операції в четвер загинув український військовий. Також було зафіксовано 6 прицільних обстрілів

В зоні проведення антитерористичної операції в четвер загинув український військовий.

Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 лютого, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 15 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 15 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Загалом, від початку доби було зафіксовано 6 прицільних обстрілів підрозділами російсько-окупаційних угрупувань позицій сил АТО.

«Унаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український військовослужбовець. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким захисника, який віддав життя за мирне майбутнє України», – йдеться в повідомленні штабу.

Зазначається, що на луганському напрямку ворог неодноразово вів вогонь з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП поблизу Луганського.

На донецькому напрямку противник застосував міномети калібру 120-мм та 82-мм біля Павлополя і Чермалика на Приазов’ї.

У цьому ж районі бойовики вели вогонь із озброєння БМП по оборонцях Водяного. Окрім того, з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї незаконні збройні формування обстрілювали опорні пункти Збройних Сил України неподалік Тарамчука.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули четверо морських піхотинців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: