Бойовики продовжують обстрілювати ЗСУ з мінометів – штаб АТО

Читать на русском
Протягом дня п'ятниці 9 лютого в районі проведення АТО на Донбасі бойовики продовжили застосовувати по позиціях ЗСУ міномети різних калібрів.

Протягом дня п'ятниці, 9 лютого, в районі проведення АТО на Донбасі бойовики продовжили застосовувати по позиціях ЗСУ міномети різних калібрів, у результаті чого один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«КримНаш»: легітимність терміну Путіна та наслідки санкційПрезидент РФ має намір проголосувати на одній із виборчих дільниць у Криму. До того ж проти кримських парламентарів запроваджені санкції. Та чи можливі санкції персонально проти керівництва РФ? Оцінили ситуацію експерти.

«Загалом із початку доби незаконні збройні формування 6 разів порушували режим тиші. У результаті ворожих обстрілів поранення отримав один український воїн», - ідеться в звіті.

Так, на луганському напрямку бойовики з гранатометів і великокаліберних кулеметів, вели вогонь по українських позиціях навколо Новгородського. Також бойовики з гранатометів обстрілювали позиції ЗСУ біля Луганського, а зі стрілецької зброї - порушували перемир'я біля Зайцево.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 9 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 9 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На донецькому напрямку ворог застосував 120 і 82-мм міномети неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї вів вогонь по нашим опорних пунктах у Славного», - йдеться в інформації.

Раніше голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський просить генпрокурора та голову СБУ дати правову оцінку діям керівництва «Донецькоблгазу».

Нагадаємо також, з'ясувалося, скільки вибухів зафіксувала ОБСЄ на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: