НАБУ перевірить рух коштів на рахунках водіїв Мосійчука

Читать на русском
Слідчі Антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до інформації по рахунках в банку водіїв нардепа від Радикальної партії.
Ігор Мосійчук

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до інформації за банківськими рахунками двох водіїв народного депутата від фракції Радикальної партії Ігоря Мосійчука у рамках кримінального провадження за фактом імовірного декларування недостовірної інформації.

Таке рішення прийняв суддя Солом'янського районного суду міста Києва пару тижнів назад за результатами розгляду клопотання працівника Бюро, повідомляє «Слово і Діло».

Так, детектив просив надати тимчасовий доступ до рахунків двох водіїв Мосійчука в ПриватБанку і банку Фінанси та Кредит, один із яких Андрій Дзюбенко – власник будинку, в якому проживає нардеп з дружиною. Працівники НАБУ хочуть перевірити рух коштів по рахунках водіїв політика і договору про відкриття рахунків у банках.

Суд задовольнив клопотання.

Як відомо, детективи проводять досудове розслідування у кримінальному провадження щодо ймовірної неправди в декларації Мосійчука. Йдеться про будинок, в якому проживає нардеп, а власником нібито є його водій, який не мав змоги придбати цей будинок. За версією слідства, фактичним власником є Мосійчук.

Нагадаємо, НАБУ отримало доступ до мобільного телефону дружини Мосійчука.

Пізніше Бюро також отримало доступ до документів про купівлю-продаж будинку, в якому живе нардеп з дружиною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: