В Україні розпочнуть роботу два радники зі США

Читать на русском
В українському Міністерстві оборони в 2018 році розпочнуть роботу ще два американських радники.

У Міністерстві оборони України в 2018 році почнуть роботу два американських радники.

Про це повідомив представник США в українському оборонному відомстві Стівен Сільверштейн, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Військові навчання-2018: де братимуть участь Збройні сили УкраїниУкраїна в 2018 році значно збільшить кількість військових навчань за участю Збройних сил. Тільки на території нашої країни пройдуть 6 багатонаціональних маневрів, ще 17 – на території інших країн.

За його словами, йдеться про радників із кібербезпеки та стратегічних комунікацій.

«Ми уважно вивчаємо Оборонний стратегічний бюлетень, щоб побачити, яка сфера ще не прикрита радником ... Фахівець із кібербезпеки вкрай необхідний через високу активність агресора. Ми зараз у процесі пошуку такого радника. Це велика інвестиція в людський ресурс», – сказав Сільверштейн.

Він додав, що нещодавно в Україну прибув старший стратегічний радник, завданням якого є забезпечення координації всього процесу оборонної реформи.

«Уже відбулася його зустріч із генералом Петренком (заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції генерал-лейтенант Анатолій Петренко – ред.)», - додав американський радник.

Раніше голова Пентагону заявив, що США продовжують підтримувати Україну в боротьбі за територіальну цілісність.

Як відомо, голови оборонних відомств домовилися про передачу зброї Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: