В Міноборони повідомили про зупинку виробництва санітарних «Богданів»

Читать на русском
З 50 доставлених на фронт автомобілів «Богдан-2251» 25 довелося ремонтувати або повертати на завод. У Міноборони вирішили зупинити виробництво.

У Міноборони зупиняють виробництво санітарних автомобілів «Богдан 2251», після того, як половина поставлених армії машин зламалася.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони, передає «Слово і Діло».

Уточнюється, що виробництво зупинено з метою усунення всіх недоліків і вдосконалення технічної, медичної та експлуатаційної складових санітарних автомобілів, для чого створять три робочі групи.

За даними відомства, координатором робочої групи з технічної складової призначений представник Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння і військової техніки Міністерства оборони України.

Також за медичну групу буде відповідати - представник Науково-дослідного інституту проблем військової медицини Української військово-медичної академії, експлуатаційної - представник Центрального автомобільного управління озброєння Збройних сил України.

«Діяльність груп буде зосереджена на вирішенні таких основних проблемних питань: вихід з ладу паливної системи, недосконалість ходової частини», - повідомляє відомство.

«Кінцевим результатом спільної роботи представників волонтерських і громадських організацій, посадових осіб Міністерства оборони України буде забезпечення медичної служби Збройних сил України надійним і високоякісним санітарним автомобілем класу «А»- підкреслили в міністерстві.

Нагадаємо, у другій половині 2018 року в Україні стартують військові навчання Rapid Trident-2018, в яких візьмуть участь понад 2 тисячі українських військових.

За даними порталу, міністр оборони Степан Полторак обіцяє реформувати Міноборони і Генштаб на всіх рівнях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: