Волкер обговорив із Турчиновим закон щодо Донбасу

Читать на русском
Спеціальний представник Держдепу США Курт Волкер провів зустріч із секретарем РНБО Олександром Турчиновим.

Спеціальний представник Держдепу США Курт Волкер провів зустріч із секретарем РНБО Олександром Турчиновим. Сторони торкнулися питання врегулювання конфлікту на Донбасі.

Спецпредставник Держдепу США з питань України та секретар РНБО Олександр Турчинов під час зустрічі в середу, 24 січня, обговорили нещодавно ухвалений закон про реінтеграцію Донбасу. Про це Волкер написав у себе в Twitter, передає «Слово і Діло».

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов пообіцяв відновити територіальну цілісність УкраїниСказано 18 травня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Зустрівся із секретарем РНБО Олександром Турчиновим для обговорення законопроекту про реінтеграцію та необхідність захисту прав і добробуту українських громадян, які проживають на Донбасі, й необхідності мирного врегулювання конфлікту», – написав він.

Саакашвілі прокоментував рішення грузинського судуЕкс-президент Грузії Михеіл Саакашвілі назвав вирок грузинського суду щодо нього незаконним і таким, що суперечить всім міжнародним, національним нормам і здоровому глузду.

Нагадаємо, Курт Волкер відмовився від поїздки на Донбас через погіршення погодних умов. Він відвідає Київ, після чого збирається провести зустріч із помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: