Неділя в АТО: 8 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати опорні пункти Збройних Сил України, в тому числі і зі зброї, забороненої мінськими домовленостями.

У зоні АТО з початку доби 11 лютого зафіксовано 8 обстрілів з боку бойовиків.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 11 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«З початку доби зафіксовано 8 обстрілів позицій сил антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних угрупувань. Внаслідок ворожих обстрілів ніхто з українських воїнів не постраждав», - йдеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати опорні пункти Збройних Сил України, в тому числі і зі зброї, забороненої мінськими домовленостями.

Підозри у зв'язках Трампа з РФ: «підводні камені» американського розслідуванняПрезидент США назвав розслідування його зв'язків з РФ американською ганьбою. У США оприлюднили доповідь про зловживання ФБР у розслідуванні щодо Росії. Про причетність РФ до американських виборів розповіли експерти.

На луганському напрямку загарбники з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь по нашим опорним пунктам неподалік Зайцево.

На донецькому напрямку противник порушував перемир'я з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в передмісті Авдіївки. На приморському ділянці нашої оборони ворог застосував озброєння БМП, міномети калібру 120-мм і 82-мм по українським захисникам неподалік Талаківки. Також із мінометів різних калібрів противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Водяного і Широкино.

Раніше повідомлялося, що бойовики знову обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію.

Також нагадаємо, набув чинності закон про тимчасові дозволи на мовлення в районі АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: