Сарган пояснила, які кошти оприлюднив Луценко

Читать на русском

Генпрокурор Юрій Луценко оприлюднив довідки про свої прибутки, а не суму, яку витратив на відпочинок на Сейшельських островах.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, повідомляє «Слово і Діло».

«Юрій Луценко виставив у ФБ три документи. На одному – заробітна плата генпрокурора за минулий рік. А на двох інших – платіжки. Ні, не за відпочинок, як подумали деякі ЗМІ, навіть не прочитавши, що вказано там, проте написавши в заголовках: «Луценко показав, скільки витратив на відпочинок», – пише вона.

За її словами, Луценко показав для тих, «хто шукає кішку в темній кімнаті за грантові гроші, скільки лише за грудень перерахував благодійних грошей на лікування воїнів АТО». Нагадаємо, раніше ЗМІ оприлюдини запис Юрія Луценка в Facebook щодо його зарплати та витрат.

Також генпрокурор пояснив, що старший син відклав із дружиною «медовий місяць» і подарував батькам відпочинок у теплих краях до 30-річчя спільного життя.

«Саша і Настя вибирали місце у теплих краях. Син оплатив переліт (і ми це вказали у своїх деклараціях). Проживання (приблизно 20 тисяч доларів на трьох) ми оплатили самі», – написав він.

Як відомо, 2 січня цього року родина генпрокурора Юрія Луценка та нардепа Ірини Луценко отримала від старшого сина Олександра подарунок у негрошовій формі на суму 170 тисяч гривень.

Пізніше генпрокурор розповів, що коштовним подарунком від сина була поїздка на відпочинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: