Підраховано, скільки кандидатів допущено на вибори в РФ

Читать на русском
Центральна виборча комісія Росії повідомила, що до участі у виборах президента РФ в 2018 році буде допущено вісім кандидатів.

Центральна виборча комісія Росії повідомила, що до участі у виборах президента РФ в 2018 році буде допущено вісім кандидатів.

Зокрема, 6 лютого кандидатом в президенти був зареєстрований сьогоднішній глава держави Володимир Путін, який йде на вибори як самовисуванець, передає «Слово і Діло», з посиланням на Інтерфакс.

Вибори президента в Росії: яку позицію щодо Криму та Донбасу мають кандидати?Більшість кандидатів у президенти Росії вважають Крим російським, а «республіки» Донбасу – незалежними. Втім, є й винятки.

7 лютого ЦВК зареєструє Григорія Явлінського від партії Яблуко і Бориса Титова від Партії зростання і Сергія Бабуріна від Російського загальнонародного союзу.

8 лютого будуть офіційно зареєстровані кандидатами Ксенія Собчак, яка балотується від партії Громадянська платформа та Максим Сурайкін від партії Комуністи Росії.

Раніше ЦВК також зареєструвала Павла Грудініна від КПРФ і Володимира Жириновського від ЛДПР.

Нагадаємо, користувачі інтернету провели дослідження доменів передвиборних кампаній Володимира Путіна. За результатами видно, що чинний президент Росії буде балотуватися на пост глави РФ до 2042 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: