Путіна зареєстрували кандидатом на виборах президента РФ

Читать на русском
Центрвиборчком РФ зареєстрував чинного президента Росії Володимира Путіна кандидатом на виборах у березні.

У вівторок, 6 лютого, Центрвиборчком РФ зареєстрував чинного президента Росії Володимира Путіна кандидатом на виборах у березні.

Російські ЗМі повідомляють, що члени ЦВК підтримали це рішення одноголосно, пише «Слово і Діло».

Вибори президента в Росії: яку позицію щодо Криму та Донбасу мають кандидати?Більшість кандидатів у президенти Росії вважають Крим російським, а «республіки» Донбасу – незалежними. Втім, є й винятки.

Напередодні заступник голови виборчої комісії Микола Булаев заявив, що ЦВК завершила перевірку підписів, наданих штабом кандидата. За словами Булаева, ЦВК відкинула близько 0,39% підписів за Путіна за допустимого рівня помилок у 5%. Він назвав це «рекордно малою кількістю».

При цьому в підписах Григорія Явлінського Центрвиборчком РФ знайшов 1,07% браку, в підписах Ксенії Собчак – 1,33%, в підписах Сергія Бабуріна – 3,18%, в підписах Максима Сурайкіна – 3,72%, а в підписах кандидата Титова – 4,35%.

Раніше Путін пожартував, що в разі поразки на виборах цього року він змінить професію й піде працювати комбайнером.

Як відомо, користувачі інтернету провели дослідження доменів передвиборних кампаній Володимира Путіна. Згідно з результатами, видно, що чинний президент Росії балотуватиметься на посаду глави РФ до 2042 року.

Нагадаємо, вибори президента Росії призначені на 18 березня 2018 року – річницю анексії Криму Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: