Путін – президент: в інтернеті відстежили домени його передвиборних кампаній до 2042 року

Читать на русском

Користувачі інтернету провели дослідження доменів передвиборних кампаній Володимира Путіна. Згідно результатів, видно, що чинний президент Росії буде балотуватися на пост глави РФ до 2042 року.

Як інформує «Слово і Діло», за допомогою спеціального сервісу користувач Facebook Сергій Крючков перевірив домени putin20xx.ru (нинішній домен передвиборної компанії Путіна «putin2018.ru») з кроком в шість років. Стільки триває президентський термін в РФ Крючков з'ясував, що домени з датами 2024 2030 2036 вже зайняті. Найближчий вільний домен putin2042.ru.

Ви тримайтеся там. Частіше, ніж до Криму, Путін їздить лише до ПетербургаРосійський президент за три з гаком роки анексії Криму навідався на півострів 8 разів. Частіше він їздив лише до рідного Петербурга.

Автор поста також зазначає, що і нинішній домен був куплений заздалегідь - в 2010 році. Це при тому, що Путін довгий час не заявляв про свої наміри балотуватися в президенти в цьому році. Хто купив ці домени невідомо, можливо команда нинішнього президента РФ, а може його опонентів, щоб Путін не зміг ними скористатися в майбутньому.

Нагадаємо, вибори президента Росії призначені на 18 березня 2018 року - річницю анексії Криму Росією.

Стало відомо, скільки мільйонів витратить Путін на вибориДо виборчого фонду кандидата у президенти РФ і чинного глави держави Володимира Путіна надійшло понад 400 млн рублів.

Як відомо, за даними опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦИОМ), яке проводився з 8 по 10 січня 2018 року, більшість респондентів - 80% підтримали б Володимира Путіна.

Друге місце утримує бізнесмен, підтриманий КПРФ, Павло Грудінін - за нього голоси віддали б 7,6% опитаних. Трійку лідерів замикає Володимир Жириновський. Лідеру ЛДПР симпатизують 4,2% респондентів.

Решта претендентів на крісло президента отримали менше 1%. Зокрема, за Ксенію Собчак проголосували б 0,7%.

Раніше російський опозиціонер Олексій Навальний звернувся до Конституційного суду РФ через суперечності закону про вибори та Конституції РФ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: