Українські авіалінії допомогли у підготовці запуску Falcon Heavy

Читать на русском
Авіалінії Антонова допомогли SpaceX в підготовці запуску Falcon Heavy. У космос відправили особистий автомобіль Ілона Маска

Українські «Авіалінії Антонова» допомогли компанії SpaceX у підготовці запуску ракети-носія Falcon Heavy.

Про це на своїй офіційній сторінці в Facebook повідомляє посольство України в США, пише «Слово і Діло».

Харківський бабак передбачив погоду та життя на МарсіТимка ІІІ зробив перше у своєму житті погодне передбачення. Коли його розбудили і дістали з будиночка, бабак не побачив своєї тіні через похмуру погоду.

«Українські «Авіалінії Антонова» взяли безпосередню участь у підготовці запуску, надавши свій літак Ан-124-100 «Руслан» для перевезення складових ракети. Мова йде про частини головного обтічника ракети з габаритами, які здатний вмістити лише такий потужний вантажний літак, як український «Руслан», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місяць тому український літак подолав 3 613 км протягом 4,5 годин, забезпечивши своєчасну доставку складової ракети Falcon Heavy для її вчасного запуску з космодрому на мисі Канаверал.

Нагадаємо, у вівторок, 6 лютого, американська космічна компанія SpaceX успішно здійснила перший запуск ракети-носія Falcon Heavy з космодрому на мисі Канаверал у штаті Флорида.

На еліптичну орбіту, яка простягається від Сонця до Марса, відправили особистий автомобіль глави SpaceX Ілона Маска, червоний Tesla Roadster з манекеном в скафандрі на водійському сидінні.

Раніше Ілон Маск почав продавати вогнемети для захисту від зомбі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: