Харківський бабак передбачив погоду та життя на Марсі

Читать на русском
Тимка ІІІ зробив перше у своєму житті погодне передбачення. Коли його розбудили і дістали з будиночка, бабак не побачив своєї тіні через похмуру погоду.

Степовий бабак Тимко III, який живе на біологічній станції Харківського національного університету ім. В.Каразіна в с. Гайдари (Зміївський р-н Харківської обл.), передбачив існування життя на Марсі.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

На столику перед будиночком бабака було встановлено дві таблички з написами «Є життя на Марсі» та «Немає життя на Марсі». Тимко III, не роздумуючи, побіг до першої таблички.

Як пояснили організатори Дня бабака, тему для передбачення було обрано за результатами опитування у Facebook, вона пов'язана з планами компанії SpaceX запустити 6 лютого ракету-носій Falcon Heavy.

У п'ятницю 2 лютого Тимка ІІІ зробив перше у своєму житті погодне передбачення. Коли його розбудили і дістали з будиночка, бабак не побачив своєї тіні через похмуру погоду.

«Бабак каже, що через шість тижнів буде тепла весна», - представив передбачення Тимки ІІІ його хранитель Віктор Токарський.

Раніше бабак Тимко передбачив Україні безвізовий режим у 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: