Нардеп зізнався, що запалив димову шашку в Раді

Читать на русском
До сесійної зали Верховної Ради 6 жовтня закинули димову шашку. Через деякий час позафракційний нардеп Юрій Левченко заявив, що це він запалив димову шашку.

До сесійної зали Верховної Ради 6 жовтня закинули димову шашку.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «112 Україна».

«Під час розгляду другого із законопроектів, які мають розглядати, про особливий статус Донбасу про особливості самоврядування. Під час виступу Сергія Соболєва з «Батьківщини» залетіла до зали димова шашка. Вона залетіла начебто з дверей, орієнтовно з місця, де сидить фракція «Самопомочі». Хто закинув – не знаємо», – сказав кореспондент.

За його словами, Андрій Тетерук із «Народного фронту» прибирав наслідки. «Зараз сесійна зала й президії оповиті легким димом, відчуваємо його запах. Засідання через задимлення не перервали, воно триває», – уточнив кореспондент.

Через деякий час позафракційний нардеп Юрій Левченко заявив, що це він запалив димову шашку.

«Я офіційно заявляю з трибуни ВР і беру на себе відповідальність, ту димову шашку запалив я, і я вважаю, що я зробив правильно, тому що я б цей парламент спалив, щоб він не робив те, що він робить, ті антиконституційні речі, щоб ви не порушували присягу, щоб ви всі не знущалися над українським народом. Тому так, я ту шашку запалив, і запалю ще багато разів, щоб не було цих зрадників тут», – сказав Левченко.

Раніше Рада визнала Росію агресором.

Нагадаємо, депутати «Самопомочі» звинуватили Парубія в роботі на Кремль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: