Війна на Донбасі: бойовики обстрілюють зайняті ними ж міста

Читать на русском
Бойовики обстрілюють тимчасово окупований Докучаєвськ, звинувачуючи в цьому українську армію. Також за минулу добу терористи обстрілювали Троїцьке, Луганське та Новотроїцьке.

У зоні АТО почалися масові провокації від бойовиків.

Як повідомив «Слово і Діло» офіцер, близький до командування ОТУ «Донецьк», бойовики обстрілюють тимчасово окупований Докучаєвськ, щоб повідомляти про те, що це нібито роблять підрозділи ЗСУ.

«Повстання» на Донбасі та карантин через кір. Головне за деньПовстання на Донбасі: в АТО повідомили про вихід бойовиків з-під контролю ватажків. А на Закарпатті з 22 січня, у шкільних та дошкільних установах оголосили двотижневий карантин через кір.

«Ми вже звикли до всіх видів маразму. Але обстрілів житлових кварталів зі свого боку не було вже давно. Розвідка повідомляє, що бойовики й надалі застосовуватимуть ці методи – вони намагаються ще більше розхитати ситуацію серед людей, які живуть на тимчасово окупованій території», – розповів офіцер.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», за даними прес-центру штабу АТО,за минулу добу терористи обстрілювали населені пункти Троїцьке, Луганське та Новотроїцьке. Вогонь вівся, зокрема, із заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів. У результаті бойових дій загинув один військовослужбовець.

Нагадаємо також, що в ОБСЄ фіксують ознаки підготовки до ескалації ситуації на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: